הוצאת נסח טאבו ואיתור גוש חלקה בחינם

  • שלום רב. האם ניתן לצפות בנסח טאבו שלי או גודל
    גלי | 18/12/2010 21:02

    דירה שלי ושל שכן בלי עלות ובאיזה אתר תודה רבה

    • הוצאת נסח טאבו ואיתור גוש חלקה בחינם
      עו"ד שזר תומר | 19/12/2010 21:33

      תוכל להזמין נסח טאבו של כל נכס הרשום בטאבו, בעלות של 15 ש"ח באתר של רשום הדואר. כל מה שאתה צריך זה את הגוש והחלקה של הנכס (ניתן לאתר גוש חלקה בחינם - רשום בגוגל איתור גוש חלקה לפי כתובת). בהצלחה. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.

      • תודה..לא הסברתי עצמי טוב..יש לי גוש וחלקה..אני רק
        גלי | 20/12/2010 02:10

        רוצה לצפות בגודל הדירה שלי (מ''ר) איך שהוא רשום בטאבו וכנ''ל של שכנה לידי..

        • גודל דירה בנסח טאבו
          עו"ד יעקב עופר קלפה | 20/12/2010 05:06

          ניתן להוציא נסח טאבו מאתר משרד המשפטים http://ecom.gov.il/Counter/alternative/tabuNesach/Homepage.aspx?counter=10&catalog=1&category=tabuNesach&language=he בעלות של 10 ש"ח. בנסח טאבו רשום גודל הדירה במ"ר. בברכה עו"ד יעקב עופר קלפה רחוב בלוך 11 ת"א טל: 052-6655323

          • הייתי שם..האם אין זו חדירה לפרטיות? שכן הוציא נסח
            גלי | 20/12/2010 19:21

            טאבו שלי עם פרטים אישיים כמו משכנתא, ת.ז. ועוד.. הייתי באתר הזה.. אני רק רוצה לצפות בשטח דירה של שכנה..לא להוציא נסח.. תודה..

            • ***הודעה צונזרה***
              עו"ד יעקב עופר קלפה | 21/12/2010 03:06

              של***הודעה צונזרה***

              • אני מאוד מודה לך..בהזדמנות זו: השכן הזה מציק
                גלי | 21/12/2010 03:54

                לי כבר הרבה זמן: 1. הוא טוען שעלי להוסיף 15 ש' לחודש (ועד-הבית שוטף) וזאת לאחר שאני משלמת כבר הרבה אותו סכום.. לא היתה שום החלטה או אסיפת -דיירים על כך..כל הדיירים בבניין משלמים לפי מס' חדרים.. 2. הוא גם לא נתן לי 2 קבלות לפני 3 שנים ולכן אני לא משלמת כבר 3 שנים מיסי -ועד עד שלא יתן לי את הקבלות.. ביקשתי עותקים של הקבלות והוא לא נותן.. יתרה מזאת: ויתרתי על הקבלות וביקשתי אישור ששילמתי כדי להסדיר את חובי וגם את זה לא נתן לי.. הוא בכלל לא נבחר להיות ראש הועד - הוא מינה את עצמו.. 3. הוא פתח חלון בקיר חיצוני שלו והרחיב חלון אחר ובזה הרס לי את הפרטיות..(בלי הסכמה של הדיירים ובפרט בלי הסכמה שלי) הוא טוען שיש לו אישורים וכתגובה הוא טוען שאני הרחבתי את הדירה שלי בלי אישורים - דבר לא נכון בעליל !!! 4. לפני כשבועיים הוא הוריד את מתג החשמל שלי בארון חשמל.. 5. לפני כשנה הוא דרש ממני תשלום מסויים על תיקוני צנרת ולאחר בדיקהמעמיקה הסתבר לי שהוא דרש ממני יותר מדי..(מי יודע - אולי דיירים אחרים שילמו לו יותר מהדרוש... (יש כמה דיירים רוסים שלא ממש מתמצאים) כבר הרבה זמן הוא נטפל אלי, מטריד ומציק לי ומאיים בפנייה ל-''ערכאות משפטיות'' אם לא אשלם את החוב..(חח.. הוא בעצמו עבר כבר על כמה חוקים) אני בטוחה שהוא מנצל את העובדה שאני גרה לבד..פשוט פחדן עלוב.. אני יודעת מה עלי לעשות.. רק ציינתי את זה.. תודה

              • למה ההודעה שלך צונזרה? אני לא רשאית לקבל
                גלי | 28/12/2010 01:39

                תשובה על מה ששאלתי?

                • -

                  -