בעיית יונים

  • בעיות עם בעל הבית
    מיטל | 04/05/2009 10:09

    שלום לכולם אני מתגוררת בבית בשכירות כבר 3 שנים ללא הפרעות מיותרות מבעל הדירה, כל בעיה שיש אבא שלי מגיע ומסדר אותה. לאחרונה יש לי מספר בעיות בדירה אשר עליהן פניתי לבעל הדירה. מעבר לרטיבות ולבעיה של המקלחון (שגם מזה ניסה להתנער מאחריות) יש לי בעית יונים רצינית בכל החלונות בבית. אני גרה בבית משותף. הבעיה שלי אם כך זה קן ספציפי אחד שנמצא בתוך ארגז שמכיל את הגלגלת של הוילון (הבית ישן וזה ארגז שנמצא מעל החלון), מה שגורם לחדר שינה ולמיטה שלי להתלכלך בנוצות וענפים והרעש שהם עושים שלא לדבר על מחלות. פניתי לבעל הדירה והוא טען שאני באה אליו עם בעיות מטופשות ולגלג וטען שזה ממש כאילו אבקש ממנו לרסס אם יש גוקים (מה שנראה לי בהחלט בעיה של בעל הדירה). אני מחפשת את המקום הנכון להפנות אליו את שאלתי ולא מוצאת. אשמח לעזרה

    • בעיית יונים
      | עו"ד שרון עזרא | 04/05/2009 10:12

      שלום רב נראה לי כי באחריותך ועל חשבונך להביא מדביר אשר ירחיק היונים. בברכה, שרון עזרא, עו"ד

      • תודה.  לת
        מיטל | 04/05/2009 10:35

      • ומה לגבי נמלים ומזיקים בבית?
        מיטל | 04/05/2009 12:45

        של מי האחריות במקרה כזה?

        • גוקים
          | עו"ד שרון עזרא | 05/05/2009 10:33

          אם לא מדובר במפגע שקשור לבית עצמו- על השוכר, או לפחות להתחלק חצי-חצי.