תיקון רישום

  • לשכת רישום מקרקעין
    נעמי | 01/05/2009 15:48

    רכשתי דירה המופיעה בלשכת רישום מקרקעין, אך חלק התוספת של הדירה לא מופיע (התוספת נבנתה באשור הרשות המקומית). מה ההשלכות של נתון זה? הקימת חובה לעדכון הרישום? תודה נעמי

    • תיקון רישום
      עו"ד זהר ארד | 01/05/2009 20:33

      לא קיימת חובה כזאת אך רצוי מאוד לתקן את צו הבית המשותף בכדי שישקף את המצב בפועל. העדר רישום עשוי לעורר בעיות אם תרצי למשל למכור את הדירה.

      • תודה רבה. אפשר לקבל דוגמא
        נעמי | 03/05/2009 09:21

        תודה רבה. אפשר לקבל דוגמא לבעיות שיתעוררו במקרה של מכירת הדירה? ***הערת המערכת:לקריאה נוספת: מכירת דירה

        • דוגמא
          עו"ד זהר ארד | 03/05/2009 13:14

          קונה זהיר לא ירצה לקנות דירה שמצבה בפועל אינו משתקף נכונה ברישום בלשכת רישום המקרקעין. במקרה זה, יהיה עליך להסדיר את העניין על חשבונך לפני המכירה (ולא כל קונה יחכה לכך בסבלנות)או לחילופין להפחית את מחיר הדירה בכדי שהקונה יטפל בתיקון הרישום (ולא כל קונה יסכים לקחת זאת על עצמו...). הערת מערכת:לקריאה נוספת: רישום מקרקעין