ביטול חכירה

  • ביטול חכירה וקבלת בעלות
    רומן | 26/04/2009 19:44

    ברשותי קרקע בחכירה ל-999 שנים. הקרקע נרשמה כך לפני שנים רבות. כעת אני ומי שרשום בעלים סיכמנו כי נמחוק את רישום החכירה ואני ארשם כבעלים, ללא תשלום כלשהו. האם פעולה זו כרוכה בתשלומי מסים? כמה אמור לעלות לי עו"ד?

    • ביטול חכירה
      עו"ד שרון עזרא | 27/04/2009 13:21

      שלום רב יש לבחון את המצב המשפטי ורושומי של הנכס, לרבות תנאי חכירה. תוכל לפנות לייעוץ אישי בבקשה לסיוע נוסף. אין תעריף מקובל אחד אצל עוה"ד. התעריף אף תלוי במורכבות הטיפול בברכה, שרון עזרא, עו"ד