כמובן, על מחצית הסכום כל אחד

  • שני חוזים נפרדים לשני דיירים?
    אנטון | 19/04/2009 20:08

    האם יש בעיה משפטית עבור המשכיר להשכיר את הדירה לשני שותפים כשאחת מהם היא אם חד הורית שמבקשת שהחוזים יהיו נפרדים היות והיא מקבלת קצבה כלשהי עבור הדיור? אשמח אם תענו לי בהקדם כי חתימת החוזה היא מחר.

    • כמובן, על מחצית הסכום כל אחד
      אנטון | 19/04/2009 20:10

      הושמט באכזריות מההודעה המקורית.

    • בעיה משפטית
      ד.קובי | 20/04/2009 02:26

      שלום אנטון, אין בעיה לחלק את השכירות לשניים, השאלה היא מה קורה כשאחד מהם עוזב במפתיע האם השוכרים מתחיבים לחתום ולשלם את החסר של האחר על כל ההיתחייבות. תודה.

      • פיצול חוזה שכירות
        | עו"ד שרון עזרא | 20/04/2009 10:27

        אכן, הבעיה בפיצול היא מה קורה כאשר אחד השותפים עוזב. על פניו, מאחר והאחרות כבר לא תהיה ביחד ולחוד, הטענות של של בעל הבית יכולות להיות מופנות רק כלפי השוכר שעזב, ואיננו יכול לדרוש מזה שנשאר להשלים את דמי השכירות. בברכה, שרון עזרא, ע"ד