ההודעה בגרסה מתוקנת..

  • הודעת פינוי פסולת מהעיריה...
    רונן | 19/04/2009 18:44

    שלום לאחרונה קיבלתי הודעה מהעיריה המתריעה על הפסולת במגרש ודרישה לפנות את הפסולת. חשכו עיני, את המגרש ירשתי מאבי זכרונו לברכה במטרה לממש בעתיד את הפוטנציאל הגלום בו. כרגע אני סטודנט חסר אמצעים ופינוי פסולת למיטב הבנתי עולה אלפי שקלים, כסף שאין בידי. מספר שאלות א. האם העיריה אינה אמורה, כחלק מתפקידיה(עליהם אני משלם ארנונה), לדאוג לפינוי הפסולת? ב. האם העיריה אינה אמורה, מלכתחילה, לדאוג שהמגרש לא יהפך למזבלה פיראטית על ידי קבלנים תאבי בצע? ג. האם אפשר לעשות משהו מבחינה משפטית כדי להמנע מהתשלומים הכרוכים בפינוי הזבל? ד. איך ניתן למנוע בעתיד שימוש לא נאות במגרש? לסיכומו של עניין, מה לעשות?????? אני אובד עצות. בברכה...

    • ההודעה בגרסה מתוקנת..
      רונן | 19/04/2009 18:46

      שלום לאחרונה קיבלתי הודעה מהעיריה המתריעה על הפסולת במגרש ודרישה לפנות את הפסולת. חשכו עיני, את המגרש ירשתי מאבי זכרונו לברכה במטרה לממש בעתיד את הפוטנציאל הגלום בו. כרגע אני סטודנט חסר אמצעים ופינוי פסולת למיטב הבנתי עולה אלפי שקלים, כסף שאין בידי. מספר שאלות א. האם העיריה אינה אמורה, כחלק מתפקידיה(עליהם אני משלם ארנונה), לדאוג לפינוי הפסולת? ב. האם העיריה אינה אמורה, מלכתחילה, לדאוג שהמגרש לא יהפך למזבלה פיראטית על ידי קבלנים תאבי בצע? ג. האם אפשר לעשות משהו מבחינה משפטית כדי להמנע מהתשלומים הכרוכים בפינוי הזבל? ד. איך ניתן למנוע בעתיד שימוש לא נאות במגרש? לסיכומו של עניין, מה לעשות?????? אני אובד עצות. בברכה...

      • פינוי פסולת
        ד.קובי | 19/04/2009 19:48

        שלום רונן, אני מבין שמדובר בשטח שלך, לכן אתה אחראי לפנות את הפסולת על חשבונך, הפתרון לבעיה ,,לגדר את המקום שלא יאפשר לזרים לזרוק פסולת.תודה.