אם השוכרת מפרה חוזה, זכותו של בעל הבית לדרוש פינויה

  • האם יש חוק שמגין על בעל הדירה מהמשכירים?
    מאיה | 23/03/2009 13:15

    בבניין משותף יש דיירת שלא משלמת שכירות במשך כשלושה חודשים והחושה של הדירה הסתיים בסוף שנת 2008. היא לא חידשה אותו ובעל הדירה לא מעוניין להשכיר לה את הדירה. הבעיה היא שהיא חד הורית עם 6 ילדים והיא לא מוכנה לפנות את הדירה? יש חוק מסויים שיכול לעזור לו לפתור את הבעיה?

    • אם השוכרת מפרה חוזה, זכותו של בעל הבית לדרוש פינויה  לת
      | עו"ד שרון עזרא | 23/03/2009 17:25