פיצול סעדים

  • פינוי שוכר מדירה
    סימון | 17/03/2009 17:47

    רציתי לדעת - אם אני רוצה לפנות שוכר מדירה שלא משלם דמי שכירות האם אני צריך לפצל סעדים בשביל שהעניין יטופל במיידי? מתי אני מגיש את הבקשה לפיצול סעדים- יחד עם הגשת התביעה או בדיון הראשון שיקבע?

    • פיצול סעדים
      | עו"ד שרון עזרא | 18/03/2009 11:24

      פיצול סעדים נועד להפריד בין התביעה הכספית לתביעת הפינוי. אנא עיין במאמר שפרסמתי בעניין זה באתר, שכותרתו: "המדריך המקוצר לפינוי שוכר". פיצל סעדים ניתן להגיש בכל שלב, עד לפס"ד. בברכה, שרון עזרא, עו"ד