הפרעה לשימוש

  • אנחנו 4 דיירים במבנה אני משכיר את הדירה שלי,
    מרדכי חנוך | 08/03/2009 17:54

    אחד הדיירים עומד להרחיב את דירתו, נשאלת השאלה אם השוכר שלי יכול לבוא בטענות לגבי רעש ולכלוך , אגב אני אמור לחתום לשכן שאנחנו מאפשרים לו להרחיב את הדירה. האם עלי להחתים אותו על משהו על מנת להגן על עצמי במידה והשוכרים שלי יבואו בטענות?

    • הפרעה לשימוש
      | עו"ד שרון עזרא | 09/03/2009 09:26

      שלום רב, ייתכן, כי השוכר יכול לטעון כי הבנייה גורמת לו לפגיעה בשימוש הסביר בדירתו. בהחלט אפשרי להחתים השכן על כתב שיפוי לפיו במקרה של תביעה מצד השוכר, הוא מתחייב לשפותך על נזקיך. בברכה, שרון עזרא, עו"ד