פינוי שוכר

  • אי תשלום שכ"ד
    y1ael | 04/03/2009 13:26

    דייר שגר בדירתי חתם חוזה לשה ואינו עומד בשלומי שכ"ד . שאלתי העם המשכיר יכול לבטל את החוזה עם השוכר ולהוציא אותו מהדירה. או עם אגיש נגדו צו פינוי כמה זמן עד שיוציאו אותו מדירתי הדייר חיב כספים לח. חשמל מיסי עיריה ומים וכן לחברת גז וועד בנין

    • פינוי שוכר
      עו"ד זהר ארד | 04/03/2009 14:35

      אי תשלום שכ"ד מהווה הפרה יסודית של ההסכם המקנה למשכיר זכות לביטולו. יש לבדוק את הוראות הסכם השכירות ביחס להפרות/ביטול/פינוי וכיו"ב. באופן כללי רצוי לשלוח לשוכר הודעה על ביטול ההסכם ולדרוש את פינוי המושכר. ככל שיסרב לפנות יש להגיש תביעת פינוי בהליך מהיר (פרוצדורה חדשה). הליך הפינוי החדש מהיר לכאורה ביחס לעבר. עוד בעניין זה תולכי לקרוא במאמרה של עו"ד שרון עזרא באתר. בברכה, זהר ארד, עו"ד