ליקויים שנתגלו בדירה

  • מכירת דירה
    אבי | 03/03/2009 13:58

    מכרתי את דירתי לפני כשנה וחצי ופינתי אותה לפני כשנה. כעת פנו אלי הדיירים בטענות לליקוים שקיימים בדירה. מה עלי לעשות? האם יש להם זכות לטעון לבעיות לאחר שקנו את הבית מרצונם והסכמתם. יש לציין כי מדובר במבנה מאוד ישן (כ-40 שנה) שכמובן דורש תחזוקה עם השנים בהתאם לצרכים, אך בעת המכירה הדירה היתה במצב תקין.

    • ליקויים שנתגלו בדירה
      | עו"ד שרון עזרא | 03/03/2009 17:32

      יש לבחון מהם מהות הליקויים, מתי נוצרו, האם ניתן היה לגלותם בעת כריתת הסכם המכר, האם המוכר ידע עליהם והסתיר אותם, והאם בחוזה נכתב מפורשות שהדירה נמכרת AS IS בברכה שרון עזרא, עו"ד