המשך לשאלתי- הוספת פרט קטן

  • זקוקה לעזרה
    גל | 25/02/2009 14:43

    שלום אני מקווה שזה המקום לשאלתי אני נשואה ואני ובעלי גרים בביתו של דוד שלו יש לו 2 בתים ואחד הוא רוצה לת לנו מתנה שנעביר אותו לבעלותינו אך נוצרה כאן בעיה , הבית רשום על שם הוריו שניפטרו שכביכול הוא ירש אותו כי הוא האחרון במישפחה איך מעבירים אותו על שמו של הדוד ואחר כך על שמינו ? למי פונים ? מה עושים? האם צריך עורך דין בשביל זה? אם כן כמה בערך יעלה לנו העורך דין בשביל לעשות את הנדון? אשמח לתגובה מהירה גל

    • המשך לשאלתי- הוספת פרט קטן
      גל | 25/02/2009 14:51

      יש לציין שלאנירשמה לל צואה אך הדוד הוא האחרון במישפחה ואין מישהו אחר שאיתו הוא אמור להיתחלק וכיוצא בזה

      • לעו"ד זהר בבקשה תענה לשאלתי חיבת תשובה דחוף
        גל | 25/02/2009 15:05

        ?

    • תגובה מהירה
      עו"ד זהר ארד | 25/02/2009 15:11

      שלום גל, כעקרון, הדוד יצטרך להגיש בקשה לצו ירושה על פי דין ולאחר קבלתו יוכל להעביר את הזכויות על שמו. ההליך לוקח מספר חודשים (בהנחה ואין התנגדויות). יתכן ובקונסלציה מסוימת ניתן לעשות עסקה (אולי עסקה על תנאי) כבר כיום אך יש לבדוק את העניין לעומקו ולערוך תכנון מתאים בהתאם לנסיבות המקרה ולכוונות הצדדים. כך או כך, רצוי מאוד לשכור עו"ד העוסק במקרקעין בכדי שילווה אתכם בכל התהליכים. לעזרה נוספת תוכלי לפנות ל"יעוץ אישי" באתר ויעשה ניסיון לסייע לכם. בברכה, זהר ארד, עו"ד