בית נטוש

  • בית נטוש
    עידן | 24/01/2009 21:42

    שלום למומחים. אני תושב חולון,ובסמוך למקום מגורי עומד לו שנים בית קרקע נטוש,רעוע,מלא זבל וצחנה,שמן הסתם גם מהווה מידי פעם מקום מפלט למסוממים... אני רוצה להתחיל "להזיז עניינים" בקשר לבית הזה,כי למרות שהוא נראה כמו חורבה,הפוטנציאל שגלום בו מתנוסס לי בחלומות. כיצד אני יכול (אם אני רשאי בכלל) לברר ולדעת מה עברו של הבית ? למי הוא שייך ? הבעלים שלו עדיין בחיים ? מדוע הבית הזה נטוש כל-כך הרבה זמן ? האם מותר לי לבקש נסח טאבו ששייך לבית הזה ? בקיצור,הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי לעשות קצת סדר,לדעת "מי נגד מי" ומה השלב הראשון (והחוקי) שעלי לבצע. תודה לכם

    • בית נטוש
      | עו"ד שרון עזרא | 25/01/2009 09:58

      עידו שלום 1. ברו מה מס' גוש והחלקה של הבית, ואז הוצא נסח טאבו.(אפשר לברר דרך האינטרנרט) 2. תוכל גם לפנות לעיריה בבקשה להריסת המבנה, בהיותו מטרד וסכנה לציבור. בברכה, שרון עזרא, עו"ד