פינוי שוכר

  • בית משפט
    ישראל | 24/01/2009 19:59

    לאיזה בית משפט פונים לקבלת צו פינוי? כמה זמן זה לוקח? הבנתי שהדייר יכול למנוע זאת, כיצד? מתי מחליטים על צו פינוי ללא דיון ואפשרות לזיבולי ההגנה של הצד השני? אפשר לבקש להשתמש במכונת אמת?

    • פינוי שוכר
      | עו"ד שרון עזרא | 25/01/2009 10:09

      יש לפנות לבית משפט שלום בתביעת פינוי. תוכל לקרוא את המצאמר פרסמתי באתר זה שנושאו "המדריך המקוצר לפיניו דייר" לצורך קבלת מידע נוסף: http://www.lawforums.co.il/objDoc.asp?PID=915&OID=78967&DivID=1#topArt פוליגרף איננו קביל. בברכה, שרון עזרא, עו"ד