ביטול חוזה

  • הפרה יסודית
    דוד | 24/01/2009 19:51

    האם אפשר להכריז על חוזה השכירות כמבוטל לאחר שצד אחד הפר הפרה יסודית מכוונת באופן חד צדדי או שצריך את הסכמת הצד השני

    • ביטול חוזה
      | עו"ד שרון עזרא | 25/01/2009 09:54

      אם צד הפר את ההסכם, הפרה יסודית, יכול הצד השני לדרוש ביטולו. אם יש מחלוקת בין הצדדים אם אכן מדובר בהפרה יסודית והאם ההפרה מצדיקה ביטול- יש לפנות לבית משפט. בברכה, שרון עזרא, עו"ד