הפרת הסכם שכירות

  • דחוף-דייר שמסרב לתת מפתחות
    שיר | 22/01/2009 20:55

    יש לי דייר המתגורר הדירה שברשותי, ברגע שהוא נכנס לדירה הוא החליף את המנעול לדלת ולא מוכן לתת לי עותק של המפתח למרות שבחוזה רשום מפורשות כי עליו למסור לי מיידית עותק מה אפשר לעשות? אני יודעת שזו לא הפרה יסודית של החוזה, אני חוששת שזאת התחלה לבעיות נוספות והייתי רוצה להוציאו מהדירה האם ניתן?

    • הפרת הסכם שכירות
      עו"ד זהר ארד | 22/01/2009 21:33

      רצוי לשלוח מכתב לדייר (עדיף מעו"ד) ולדרוש ממנו לתת לך מפתח לדירה תוך ציון שמדובר בהפרת הסכם, שככל שלא תתוקן על ידו תהפוך להפרה יסודית שתקנה לך זכות לפעול לביטול הסכם ולפינויו מהמושכר.

      • תודה על תשובתך אפעל בהתאם  לת
        שיר | 23/01/2009 19:43