שינוי שטח דירה

  • העברה בטאבו
    אורית | 21/01/2009 12:28

    קניתי דירה בשנת 200 מאפריקה ישראל השבוע קיבלתי מכתב להגיע לעו"ד להעביר בטאבו אבל הבעיה שמס' גוש וחלקה שונה ע"י הח"ב וגם גודל הדירה במקום 159 שונה ל-130 כשפניתי לבירור נאמר לי שאחרי שהיתה חלוקה וזה לפי חוק מה עליי לעשות בנידון אני קניתי דירה מוכנה מקבלן שילמתי מיסים לפי 159 מ'ר שהפחו ל-130 האם אני צריכה להסכים לשינוי ולהעביר את הדירה בטאבו אשמח לתשובה מהירה תודה.

    • שינוי שטח דירה
      עו"ד זהר ארד | 21/01/2009 14:02

      קשה במסגרת הפורום לסייע לך מבלי לבחון את כל המסמכים הרלבנטיים לרבות הסכם המכר, התשריט, המפרט וכיו"ב. מומלץ, כי תפני ליעוץ אישי ופרטי בעניין זה. בדיקת העניין על ידך לא אמורה לעכב את השלמת הרישום בטאבו על שמך.