פינוי דייר מוגן מעסק

  • דמי מפתח
    עודד | 20/01/2009 18:31

    שלום רב יש לי עסק בדמי מפתח 40 שנה מתוכם 30 שנה אני עבדתי וחליתי ואסור היה לי לעבוד פיזי הבאתי את בני שימשיך בעסק מבלי שאני יתערב סגרתי את כל התיקים שלי במיסים כדי לקבל קיצבת ביטוח לאומי בני המשיך לעבוד עד היום שזה 12 שנה הבעל הבית קנה את העסק לפני שנתים ועושה לי צרות בשביל לצאת משם ערך הנדל"ן גבוה מאוד באזור שלי מתנהל משפטים בירורים בקיצור מנסה להרוס אותנו האם זה נכון שהוא יכול להוציא אותי ביגלל שאני לא עובד ולקחת את המבנה אודה לך מאודה על תשובה

    • פינוי דייר מוגן מעסק
      עו"ד שרון עזרא | 21/01/2009 16:54

      לא בהכרח בעל הבית זכאי לפנותך. אני מניחה כי שכרת ייצוג משםטי, הואיל ויש בינכם הליכים משפטיים. אם לא- מומלץ בחום לפנות לייעוץ משפטי בדחיפות.יש צורך בבירור עובדתי ומשפטי מעמיק יותר. בברכה, שרון עזרא, עו"ד