בריכה

  • בריכה שחיה בצימר
    עופרה רוסמן | 19/01/2009 20:56

    האם בעלי צימרים אשר ברשותם בריכת שחיה, האם הבריכה נחשבת לבריכה פרטית או ציבורית כמו בבתי מלון.

    • בריכה
      | עו"ד שרון עזרא | 20/01/2009 09:05

      הבריכה בעלות הבעלים של הצימרים והוא רשאי ליתן רשות שימוש למי שיחפוץ.

      • בריכת שחיה
        עופרה רוסמן | 20/01/2009 16:59

        תודה על תשובתך המהירה אך נראה ששאלתי לא הובנה שאלתי האם בריכת שחיה בצימר הינה בבעלות פרטית או שיכת לרשות המקומית בה היא נמצאת הווה אומר ציבורית לפי החוק. שוב תודה

        • המשך תשובה
          | עו"ד שרון עזרא | 20/01/2009 17:28

          אם הבריכה בנויה על שטח פרטי, אזי היא בעלות פרטית, ואם היא בנויה על שטח בבעלות העירייה, אזי היא בבעלות הרשות המקומית. תוכלי להזמין נסח טאבו כדי לבדוק למי המקרקעין שייכים. בברכה, שרון עזרא, עו"ד

          • שאלה נוספת לבריכת שחיה
            עופרה רוסמן | 21/01/2009 18:17

            שוב תודה על תשובתך המהירה אך זה לא נותן לי מענה ולען אתן לך רקע לגבי שאלתי . לפני כעשרה ימים היתה כתבה בעיתון מעריכ שאמור לצאת חוק ליבוש בריכות שחיה פרטיות עקב משבר המים ולכן אני רוצה לדעת באיזו קטגוריה נמצאים בעלי הצימרים בהבדל לבתי מלון הרי שלא יסגרו את כל בריכות השחיה במלונות. שוב תודה רבה .

            • תגובה אחרונה בהחלט
              עופרה רוסמן | 25/01/2009 20:24

              סליחה על השאלות הרבות אך אודה לך על תשובתך בהקשר לשאלה האחרונה ושוב תודה רבה

              • המשך תשובה
                | עו"ד שרון עזרא | 26/01/2009 09:50

                אינני מכירה את הוראות החוק וחריגיו, וכמו כן- יש כאמור לבחון במקרה הספציפי שלך את הסטטוס המשפטי של הבריכה שלך. משכך, אינני יכולה לתת תשובה מדוייקת יותר, אלא כללית. בברכה, שרון עזרא, עו"ד