השאלה כללית מידיולא ברורה

  • החזקת נכסי נדל"ן
    שימי גולד | 19/01/2009 17:10

    מה העדיפות לבעלות על דירה שניה. אילו בעיות עלולות לצוץ בבעלות פרטית?

    • השאלה כללית מידיולא ברורה  לת
      | עו"ד שרון עזרא | 19/01/2009 18:03

      • בעלות על נכס שני
        שימי גולד | 19/01/2009 20:21

        ברצוני לקנות דירה שניה כשהראשונה רשומה על שמי, האם ארשום גם את הדירה השניה על שמי או לחילופין על שם חברה וכד'?

        • המשך תשובה
          | עו"ד שרון עזרא | 20/01/2009 09:03

          שלום רב יש לדעת מה תוכניותייך לעתיד בקשר לדירות אלו כדי לערוך תכנון מס אישי. אנא פנה לייעוץ אישי. בברכה, שרון עזרא, עו"ד