הריסת בנייה בלתי חוקית

  • בניה בלתי חוקית
    a | 23/12/2008 14:25

    שלום, התלוננתי בעיריה על בניה בלתי חוקית ששכני בנה (החליט שהוא סוגר חלק מהמסדרון בין הדירות שלנו ומרחיב את דירתו). לאחר הרבה מאוד פניות למח' רישוי על הבניה, הם הזיזו את עצמם ורשמו לי מכתב שהוגשה הודעה להגשת תביעה משפטית נגד שכני. המשך הטיפול הועבר לשירות המשפטי. האם נהוג שהמתלונן יפנה למח' המשפטית של העיריה לראות היכן זה עומד או שפה תם חלקי? אני מעוניין שיהרסו את החלק שהוא סיפח לדירתו שלא כחוק ושהחלק הזה יחזור להיות מסדרון (הבניה חסמה חלונות של המסדרון שאמורים לאוורר אותו. כל הקומה חנוקה מאז הסגירה הזו)! תודה

    • הריסת בנייה בלתי חוקית
      עו"ד שרון עזרא | 23/12/2008 21:11

      שלום רב תוכל כמובן לנסות לפנות לשירות המשפטי בבקשה לדעת היכם הטיפול עומד. ייתכן שלא יענו לך. מכל מקום, תוכל גם אתה להגיש תביעה אזרחית בבית המשפט בעניין זה. תוכל לעיין במאמר שפירסמתי באתר בעניין זה, שעניינו "הריסת בנייה בלתי חוקית": http://www.lawforums.co.il/objDoc.asp?PID=915&OID=39090&DivID=1#topArt בברכה, שרון עזרא, עו"ד