אין הבדל

  • מה ההבדל בין צו פינוי לצו לסילוק יד
    עתליה | 14/12/2008 20:18

    השוכרים שלנו החליפו מנעולים וריצוף. הדבר התגלה לנו בביקור בדירה. הם גם הצדיקו את החלפת המנעולים בכך שלא יעלה על הדעת שיהיה למשכירים מפתח לדירה. מיותר לציין שבחוזה רשום שהחלפת מנעולים או שינוי בדירה דינם הפרה יסודית שמשמעה פינוי תוך שבועיים. השוכרים מתעלמים מפנייתנו לפנותם ולכן נידרש לבית המשפט. עו"ד שלנו דיבר על צו פינוי אולם בשיטוטי באינטרנט אני רואה בעיקר התיחסות לצו פינוי בהליך מזורז. לטענתו אין הבדל בין השניים , האם הוא צודק או טועה ?

    • אין הבדל  לת
      עו"ד זהר ארד | 14/12/2008 22:06

      • תיקון : צו פינוי מול צו ל*סילוק יד* בהליך מזורז  לת
        עתליה | 14/12/2008 22:30

        • סמנטיקה
          עו"ד זהר ארד | 14/12/2008 22:44

          תביעת למתן צו פינוי או תביעה למתן צו לסילוק יד זה אותו דבר. תביעה לפינוי/סילוק יד ניתן להגיש בהליך מזורז של סדר דין מקוצר. לפרטים נוספים על הליך של סדר דין מקוצר ניתן לפנות לפורום בתי משפט.