צו פינוי מנהלי ממקרקעין

  • הוצאת צו מנהלי לפינוי דירה כשקיים דיון בבית משפט
    אילת | 10/12/2008 17:41

    הוגשה נגדי ונגד בעלי תביעה לבית משפט על פלישה . בבית המשפט הצגנו מסמך המראה כי מי שפתח את ההליך לא הבעלים של הדירה , השופטת דחתה את הדיון עד לבירור ההליכים , הסיכום שרשמה השופטת הוא להלן " בשלב זה , כשהטענות המשפטיות של החשוד טרם הובהרו , ואין בפי נציג המשטרה מענה להן , איני רואה לנכון ליתן הצו המבוקש , והבקשה נדחית בשלב זה " ( הצו המבוקש היה צו פינוי ) האם המשמעות היא שיש לחזור עם תשובה לשופטת? או שברגע שהוכח כי הדירה היא של המתלונן אפשר לפנות בלי חזרה לבית המשפט ? ואני שואלת כי : היום הגיע אלינו אדם שהציג עצמו כמפנה מטעם מגישי הבקשה , וטען כי הוגש צו מנהלי לפינוי הבית . שאלה נוספת : במידה ויש לחזור לשופטת עם התוצאות , האם ניתן לעקוף את סמכות בית המשפט ע"י צו מנהלי ?

    • צו פינוי מנהלי ממקרקעין
      עו"ד שרון עזרא | 11/12/2008 08:56

      שלום רב, לא ניתן להשיבכם מבלי לראות את המסמכים הרלבנטים, קרי- הבקשה למתן הצו, פרוטוכולים והחלטות. תוכלי לפנות דרך האתר בבקשה לייעוץ אישי לסיוע נוסף. בברכה, שרון עזרא, עו"ד