פינוי שוכר ממקרקעין

  • בעיה עם חוזה דירה כאשר אני צד ג'
    תומר | 09/12/2008 19:13

    שלום לכולם, אשמח לקבל יעוץ מיידי. שכרתי דירה במושב ואני גר בה כשנתיים. החוזה נחתם מול המושב והוא גם מקבל את התשלומים. בימים האחרונים חברת עמידר טוענת שהדירה שייכת לה ולא למושב, ולפי הבנתי, מבחינת עמידר אני בגדר פולש. לאחר בירור, אכן הדירה שהמושב השכיר לי שייכת לעמידר. בקרוב הם ישלחו נציג לבירור הנושא עם המושב ואיתי. אני מאמין שבנושא הכספי, המושב יצטרך לתת את הדין לעמידר, שכן המושב מקבל ממני תשלומים על השכירות והמיסים. מה האפשרויות של עמידר כלפיי ? אם הם ידרשו ממני לפנות, האם אקבל התראה מראש ? תודה לעוזרים.

    • פינוי שוכר ממקרקעין
      עו"ד שרון עזרא | 10/12/2008 12:45

      תומר שלום אני מניחה כי עמידר תיתן לך התראה בטרם פינוי. בנוסף, ייתכן ויש לך עילת תביעה נגד המושב אשר העמידה אותך במצב הזה. בברכה, שרון עזרא, עו"ד

      • תודה על תגובתך. ברשותך עוד שאלה
        תומר | 10/12/2008 21:15

        נתייחס לרגע רק לתהליך מול עמידר: והיה אם קיבלתי התראה לפינוי, בהתאם להתראה ולחוק כמובן שאפנה את הדירה - אני אדם שומר חוק. האם זה יגמר כאן ? או שבנוסף עמידר תוכל ללהגיש נגדי תביעה כלשהי או לפתוח נגדי בהליכים אחרים כלשהם ? תודה.

        • פינוי פולש ממקרקעין
          | עו"ד שרון עזרא | 11/12/2008 09:19

          תומר שלום בדר"כ כשאר מדובר בפינוי התביעה נגדו הפולש כוללת הן בקשה לצו פינוי והן תביעה כספית לתשלום דמי שימוש. כמובן, שכל מקרה נבחן לגופו והמקרה שלך שונה מהרגיל, שכן כפי שהבנתי מתיאור המקרה על ידך, לא ידעת שאתה בגדר פולש ושילמת דמי כירות- רק ככל הנראה לא לגורם הנכון. בברכה, שרון עזרא, עו"ד

          • תודה על תשובתך, אכן הבנת נכון
            תומר | 11/12/2008 09:28

            לא ידעתי שאני בגדר פולש. מעולם לא היה לי קשר לפלילים ואני אדם ישר. תיארתי לעצמי, באמת ובתמים, שאני שוכר דירה כחוק. ואכן, לאחר התבהרות הדברים, התשלום הוא לגורם הלא נכון. האם לדעתך המושב צריך לשאת בפיצוי הכספי לעמידר ? ומהי עילת התביעה שיש לזכותי כנגד המושב (אם יש כזאת) ? שוב, המון תודה על הסבלנות ועזרה.