קבלן שפשט רגל

  • אי רישום בטאבו
    אופירה | 02/12/2008 12:01

    לפני כ-8 שנים רכשתי דירה מקבלן , לאחר מס' חודשים פשט רגל ולמרות ששולמו עבורו עמלות ולעורך דין החברה עבור רישום בטאבו, הליך זה לא התבצע עד לסופוץ מה עושים כשאין חברה לפנות אליה וכיצד אדע מה המשך ההליך עליי לעבור?

    • קבלן שפשט רגל
      עו"ד עמית דביר | 02/12/2008 12:40

      אופירה שלום, קשה מהתיאור הקצר שלך לדעת היכן עומדים הדברים, האם החברה שבנתה את הדירה נמצאת בפירוק או בהליך אחר, האם מונה מפרק לחברה, מה מצב אישורי המיסים בעסקה, ועוד. בכל מקרה, פשיטת רגל של קבלן אינה סוף פסוק לעניין רישום הדירה. אני ממליץ לשכור שירותיו של עו"ד המתעסק במקרקעין לצורך הסדרת העניין. בברכה, עמית דביר, עו"ד מקרקעין