אי רישום דירה בטאבו

  • העברת דירה בטאבו
    מני | 27/11/2008 14:33

    לפני כ-8 שנים רכשה משפחתי דירת מגורים מחברה קבלנית, בחוזה המכר הופיע סעיף מתחייב של החברה שתוך 60 חודש היא תדאג להעביר את הדירה בטאבו עברו כבר 96 חודשים ושום דבר לא קורה, איך עלי לפעול אם בחוזה ישנו סעיף כללי המדבר על "הפרות ותרופות" שאומר שעל חוזה זה יחולו הוראות החוזים (תרופות בשל הפרה) אשמח לשמוע חוות דעתכם

    • אי רישום דירה בטאבו
      | עו"ד שרון עזרא | 27/11/2008 15:02

      מני שלום יש לבחון את הוראות החוזה. בדר"כ ה- 60 יום נמנים מתום הליך הפרצלציה, לא מתאריך חתימת החוזה. אם החברה לא פועלת בהתאם להוראות החוזה, ייתכן ויש לך עילת תביעה נגדה. בכל מקרה, יש לבחון מדוע יש עיכוב והאם החברה עושה כל אשר ביכולתה לקדם. יצויין, כי הליכים אלו אכן לוקחים פרק זמן של מספר שנים- תלוי במצב התכנוני של הנכס. בברכה, שרון עזרא, עו"ד