רישום זכויות בחברה משכנת

  • רישום בעלות על הנכס שלא בטאבו
    יניב | 27/11/2008 10:13

    רציתי לברר מה מעמד של רישום בעלות נכס במשרד עורך דין שיהיה בכיר ככל שיהיה מול רישום באבו והאם יש הגבלת זמן לרישום כזה בצורה זמנית אני מדבר על תקופה של 15 שנים מאז הרכישה

    • רישום זכויות בחברה משכנת
      עו"ד שרון עזרא | 27/11/2008 10:42

      יניב שלום ככל הנראה אתה מתכוון שהנכס רשום במשרד עו"ד, שמשמש כמעין חברה משכנת. המצב הזה צריך להיות זמני. עד לרישום במנהל או בטאבו. יש לברר מדוע לא הושלם הרישום הסופי. 15 שנה זה הרבה זמן. בברכה, שרון עזרא, עו"ד

      • תגובה לתשובתך
        יניב | 27/11/2008 11:31

        כן זה בדיוק המצב אבל אני מקבל תמיד אותה תשובה זה בתהליך וזה לוקח זמן

        • המשך תשובה
          עו"ד שרון עזרא | 27/11/2008 11:43

          אכן תהליכי רישום לוקחים זמן, אבל זה כבר חורג מהסביר. אני מציעה כי עו"ד מטעמך יפנה למשרד עו"ד כדי לברר מדוע ההליכים מתעכבים כל כך. ייתכן ויש לך על פי החוזה זכות גם לתביעה בגין אי רישום בזמן. תוכל לפנות גם דרך האתר בבקשה לייעוץ אישי, ללא תשלום. בברכה, שרון עזרא, עו"ד