נסה לפנות לרשם החברות

  • למי פונים?
    שי | 19/11/2008 15:15

    היום הוצאתי נסך כדי שאוכל להוציא טאבו-בנסך רשום שהבעלים הם ,:החברה המרכזית לשיכון ובינוי-ברשם החברות הם לא מופיעים לא בדפי זהב, פיסת מידע חוץ מחוזיי לפני 30 שנה-שהוריי קנו מהם את הדירה[זה בניין רב קומות]-איך אני מאתר אותם? שי

    • נסה לפנות לרשם החברות  לת
      עו"ד שרון עזרא | 19/11/2008 16:14

      • הוא סגור
        V | 20/11/2008 10:32

        לדעתי, תרים טלפון לרשם החברות ותנסה להתייעץ

    • הדרך ארוכה היא ורבה
      עו"ד | 20/11/2008 17:02

      על פי מה שאתה מתאר ככל הנראה מדובר בחברה שבנתה את הבניין אך לא השלימה את הליך רישום הפרצליצה על שפם הדיירים. מאחר ומדובר בחברה לפני 30 שנה ככל הנראה החברה נמחקה וכיום בשביל להעביר את הרישום בטאבו על שם הדיירים הדרך הקלה היא לפנות לביהמ"ש בבקשה למתן הוראות לרישום הדירה, הדרך השניה הינה לפעול להחייאת החברה במידה ובעלי המניות עדיין בחיים. מרשן החברות תוכל לקבל תדפיס של החברה גם אם היא מחוקה. הייתי ממליץ לך לארגן את יתר בעלי הדירות בבניין אשר ככל הנראה גם הדירה שלהם רשומה על שם החברה ולפעול ביחד באמצעות עו"ד לרישום כל הדיירים.