חשבונות משותפים

  • המשך חשבונות משותפים בין מספר דיירים
    נטלי | 18/11/2008 10:14

    שלום! שמי נטלי ואני גרה עם שותף בקומת קרקע בבניין 2 קומות בשכירות. לבעל הבית שלנו יש עוד 3 דירות בבניין שבבעלותו שהוא גם משכיר אותם. כול חודש הוא מחלק את חשבון המיים והחשמל של כול הדירות שבבעלותו ומחלק תחשבון בין כול הדיירים. לא משנה כמה אותו חודש ביזבזנו חשמל או מיים תמיד אנחנו מקבלים יותר ממה שצריך. רציתי לדעת אם זה חוקי שבעל הבית מחלק את החשבון בין כול הדיירים כי ככה יוצא לנו חשבון יותר ממה שצריך לנו תודה נטלי

    • חשבונות משותפים
      עו"ד זהר ארד | 18/11/2008 12:46

      נטלי שלום, אין פה בעיה של אי חוקיות אלא בעיה של חוסר הגינות. יש לבדוק מה הוסכם בין הצדדים בעניין זה בהסכמי השכירות עליהם חתמתם. בברכה, זהר ארד, עו"ד