רישום בטאבו

  • טאבו
    שי | 17/11/2008 16:33

    שלום רב, למי עליי לפנות?אני גר בבניין בן 8 קומות בת"א,אימי [בעלת אחוזי נכות של 85 אחוז]מעוניינת לרשום את הטאבו -כיוון שהיום הטאבו רשום על רובנשטיין הקבלן ממנו קנו את הדירה לפני 30 שנה,יש לציין כי ביצעו כל הדיירים הרחבה לבניין וכיוון שלא היה לנו כסף -עזרה ובצרון ממינו את ההרחבה -וכאשר נרצה למכור את הדירה נצטרך לשלם להם את מה שהלוואו לנו. האם הדבר סותר וכי עלינו להסדיר את החוב מעזרה ובצרון-מה שאנו לא יכולים כעת לשלם-או שניתן לבצע את הטאבו בלי הסדר החוב??למי עליי לפנות?מה עליי לעשות?האם יש אחוזי הנחה לבעלי נכות?אשמח לתשובתך ,שי

    • רישום בטאבו
      עו"ד זהר ארד | 18/11/2008 10:14

      שי שלום, בכדי להשיבך יש לבדוק את המצב העובדתי והמשפטי לעומקו, לרבות עיון במסמכים הרלבנטיים. זאת, מן הסתם, לא נוכל לעשות במסגרת הפורום. אנא פנה לעו"ד לקבלת יעוץ משפטי אישי. תוכל לנסות לעשות זאת גם דרך האתר. בברכה, זהר ארד, עו"ד