עמידר

  • פלישה לדירה של עמידר
    אילת | 24/10/2008 02:34

    מה הדין לגבי פלישה לדירה של עמידר שידוע שהיא פנויה זמן רב , ע"י זוג מחוסר דיור שקיימת לו כבר בקשה לסיוע ממשרד השיכון , התיק של הזוג נמצא בדיון כבר 3 חודשים , נכון להיום הפלישה היא הדרך יחידה של הזוג מכיוון שאין באפשרותם לשכור דירה

    • עמידר
      עו"ד שרון עזרא | 24/10/2008 11:38

      שלום רב, בני הזוג מסתכנים בסכנת הגשת תביעה נגדם לפינוי+תשלום דמי שימוש. כמו כן, ייתכן שמעשה זה יגרום לעמידר לשלול מהם את הזכאות. בברכה, שרון עזרא, עו"ד