אשמח לקבל תשובה....תודה מראש!

  • רכוש משותף
    רועי | 23/10/2008 23:18

    שלום, אשמח לקבל הפנייה לפסק דין אשר קבע (למיטב ידיעתי) כי צינור ביוב (ניקוז אשר עוברים בו מים או מי קולחין וכו'), אשר נתגלתה דליפה כלשהי בין דירה אחת לשניה, הינו רכוש משותף, ולכן חובת התיקון היא על ועדת הבית ולא על אחד השכנים? הדליפה נתגלתה מעל לתקרה של שכן א ומתחת לרצפה של שכן ב'

    • אשמח לקבל תשובה....תודה מראש!  לת
      רועי | 25/10/2008 11:30

      • דליפת מים
        | עו"ד שרון עזרא | 27/10/2008 10:27

        לא מוכר לי פסק דין כזה. אם אתה מקווה למצוא פסק דין כזה שיבסס את טענתך המשפטית- אזי אני לא בטוחה שהמסקנה המשפטית שלך אכן נכונה. בברכה, שרון עזרא, עו"ד