טופס דיווח לרשויות המס על עסקה במקרקעין

  • הסכם מכר
    דניאלה | 13/10/2008 12:53

    שלום רב ברצוני להבין לידע כללי לאחר שיש הסכם מכר , על הצדדים למלות משח (מאיזה סוד יש משח על דירה מזכה ורגיל) ומה עוד?מה הפרוצדורות בגדול? תודה

    • טופס דיווח לרשויות המס על עסקה במקרקעין
      עו"ד זהר ארד | 14/10/2008 10:19

      דניאלה שלום, יש את המשח הורוד המוגש במקרים שהמוכר מבקש פטור ממס שבח בגין מכירת דירת מגורים מזכה אשר אינה כוללת זכויות בניה נוספות. יש את המשח הכחול המוגש בשאר עסקאות המקרקעין. שאלתך הנוספת כללית מידי ואין באפשרותנו לערוך מדריך מקיף למכירת/רכישת זכויות במקרקעין. בברכה, זהר ארד, עו"ד