תשלומים למנהל מקרקעי ישראל

  • תשלום למינהל
    יהודה | 10/10/2008 16:30

    שלום רב! כאשר ישנו שטח בגודל X ובתוך השטח ישנו מבנה בגודל Y שהמבנה משמש כבית עסק (המבנה הוא קטן ביחסית לשטח) ויש צורך בתשלום על התוכנית שהוגשה למינהל על סכום גבוה והמינהל דורש את מלוא התשלום על כול השטח. האם יש פירצה בחוק שמאפשרת תשלום על המבנה הבנוי בלבד או שמא יש צורך לשלם על כול השטח בכולל המבנה הבנוי?

    • תשלומים למנהל מקרקעי ישראל
      עו"ד שרון עזרא | 11/10/2008 20:59

      יהודה שלום הפורום איננו תחליף לייעוץ משפטי אישי. המקרה שלך מצריך בחינה ספציפית של התוכניות מול דרישות התשלום. לא ברור מהמקרה שלך על מה בדיוק גובה המנהל תשלום (המנהל גובה כל מיני סוגי תשלומים) ואיך נערך החישוב, ומשכך, אני מציעה כי תפנה לייעוץ פרטני. בברכה, שרון עזרא, עו"ד