מיסוי בעקבות פרצלציה

  • פירוק שיתוף
    אור | 07/10/2008 09:20

    שלום, במסגרת תב"ע שיזם המינהל, המירו שטח קרקע חקלאית בבעלות משותפת של שלושה שותפים ואני ביניהם, ב- 12 מגרשים חלופיים שכבר עברו פרצלציה (הפקיעו לנו את המגרש לצרכי ציבור ונתנו לנו במקום 12 מגרשים לבניה). כיום, אנו השותפים, מבקשים לפרק את השותפות. האם פירוק השיתוף, תוך חלוקה של הקרקעות בינינו בעין, תוך שכל אחד לוקח מספר מגרשים לפי חלקו בשותפות, הינו ארוע המחוייב בתשלום מס (תוך שימת לב שהפרצלציה נכפתה עלינו)?

    • מיסוי בעקבות פרצלציה
      עו"ד שרון עזרא | 07/10/2008 15:19

      אור שלום השאלה הינה מורכבת מידי עובדתית ומשפטית לדיון בפורום, ומצריכה קבלת נתונים נוספים לתשובה. אנא פנה למערכת בבקשה לייעוץ אישי. בברכה, שרון עזרא, עו"ד