חנייה בבניין משותף

  • חניה בבנין משותף
    צרפתי מוטי | 26/09/2008 13:43

    בבנין בין 35 שנה יש 25 חניות חניה לכל דייר . החניות רשומות בטאבו מלבד 3 . בשלושת החניות הללו החניה משמשת את שלשת הדיירים בהתאם לזמינות של כל חניה.בתקופה האחרונה החליט אחד הדייר בעל חניה שרשומה בטאבו לחנות את רכבו השני באחת משלושת החניות . מבקש את התייחסותך לסוגיה זו וכיצד עלינו לפעול לשמירת זכותנו לחנות בחניות אלו.

    • חנייה בבניין משותף
      עו"ד שרון עזרא | 26/09/2008 17:09

      מוטי שלום ראשית יש לבדוק ע"ש מי רשומות שלושת החניות הנותרות ולמי הזכויות בהם. אם הם רכוש משותף או של אחד מהבעלים. בהתאם לכך, ניתן לפנות בתביעה למפקח על בתים משותפים כדי להסדיר נושא השיוש בחנייה. בברכה, שרון עזרא, עו"ד