עליך לחפש את תשובתך בהוראות תקנון הבית המשותף

  • חישוב בגין תשלום הוועד הבית
    דורית | 07/09/2008 07:37

    יש לנו בנין 29 דיריים, כ-8 קומות , יש 4 חדרים + מרפסת שמש כ-12 מ"ר , 5 חדרים + מרפסת שמש גודל לא יודעת??, , דירת גן +גינה ענקית, 2 מיני פנטהואז + מרפסת שמש גדולה, פנטהואז + מרפסת שמש ענקית. השאלה היא לצורך תשלום הוועד הבית אם צריך לקחת את שטח של מרפסות שמש (כי בשבילנו גודל של מפרסת שמש לוקח נפח ענק לצורך החישוב ) (לדוגמא:ארנונה לא מתחשבנים לגבי מפרסות שמש, האם כך גם לגבי הוועד הבית?????????????) זה חשוב לי מאוד לדעת !!

    • עליך לחפש את תשובתך בהוראות תקנון הבית המשותף  לת
      עו"ד זהר ארד | 07/09/2008 09:44

      • המשך שאלה - בהוראות תקנון הבית המשותף
        דורית | 07/09/2008 13:23

        עניתי שאני צריכה לחפש את תשובתי בהוראות תקנון הבית המשותף ? היכן אני יכול למצוא את זה? האם זה עולה כסף? האם אני יכולה להיעזר באינטרנט . תודה דורית