מיסי ועד בית

  • עצה לדייר מתוסכל
    אייל | 04/09/2008 16:20

    שאלתי היא .מדוע עלי לשלם מיסי ועד בית לפי הגודל היחסי כאשר הרציונל העומד בחקיקה זאת הוא גודל הדירה כמספר האנשים , ומכך נגזר השימוש ברכוש המשותף.האם יחס זה אינו יכול להיות הפוך כלומר מספר אנשים מועט בדירה גדולה מחד ומאידך מספר רב של אנשים בדירה קטנה.אנא הסבירו לי מה עלי לעשות

    • מיסי ועד בית
      עו"ד שרון עזרא | 05/09/2008 11:14

      אייל שלום החוק קובע כי מיסי הועדה יהיו נגזרת של גודל הדירה, ולא של מספר נפשות בדירה כך שיש לך טעות בסיסית. בברכה, שרון עזרא, עו"ד