בוררות

  • סעיף בוררות
    דדי | 04/09/2008 11:54

    רכשתי דירה יש לי סעיף בוררות בחוזה שיהיה מוסכם על שני הצדדים ואלה בוררים מטעם איגוד הנהנדסים והאדריכלים. שאלתי היא האם הארגון הזה הוא לא לטובת הקבלן תודה דדי

    • בוררות
      עו"ד שרון עזרא | 05/09/2008 11:10

      דדי שלום לסעיפי בוררות יש חסרונות, אם כי בדר"כ כאשר אתה רוכש דירה מקבלן זה נהוג שיהיה סעיף כזה. איגוד המהנדסים כולל אנשים מקצועיים והם אמורים להחליט על סמך שיקולים מקצועיים ולא אישיים. בברכה, שרון עזרא, עו"ד