את יכולה לנבור בחקיקה כפי שעודכנה משך השנים

  • חיפוש נתונים לצרכי מחקר
    דנה נ. | 01/09/2008 11:19

    שלום רב. אני מחפשת נתונים של מדרגות מס רכישה משנת 1994 ועד היום לצורך מחקר. באתר של רשות המיסים קיימים נתוני ארכיון החל רק משנת 2000. האם קיים איזשהו מאגר נתונים שכזה (עדיף באינטרנט)? תודה למשיבים. דנה.

    • את יכולה לנבור בחקיקה כפי שעודכנה משך השנים  לת
      עו"ד שרון עזרא | 01/09/2008 12:21

      • בהמשך לשאלתי על חיפוש נתונים
        דנה נ. | 01/09/2008 12:38

        לנבור היכן? האם קיים מאגר מסודר באינטרנט? באתר של רשות המיסים זה מאוד מסודר, אבל רק משנת 2000. האם קיימים ברשת חוקים ושינויי חקיקה משנים קודמות? לא הצלחתי למצוא בינתיים.

        • מאגרי חקירה
          עו"ד שרון עזרא | 02/09/2008 09:01

          יש מאגרים משפטיים, ממוחשבים, הכרוכים בתשלום. ייתכן שבסםריות משפטיות כגון בית אריאלה הם בחינם.