הצבת תשתיות ע"י העירייה

  • פלישה לחצר בית משותף
    גל | 21/08/2008 18:26

    שלום, האם לערייה/מועצה מותר להציב תשתית ניקוז בחצר המשותפת? האם עליה לקבל אישורים טרם לכך?

    • הצבת תשתיות ע"י העירייה
      עו"ד עמית דביר | 23/08/2008 19:58

      ככל ומדובר בבעלות פרטית של מקרקעין, ברור כי לרשות מקומית אין זכות לפלוש אליה אלא בהתאם לדין - כלומר באמצעות הפקעה והיתר בניה מתאים לאחר ביצוע הליך מסודר. אני הייתי פונה אל העירייה ומבקש מהם לקבל את כל האישורים שיש בידיהם לביצוע המהלך בטרם הייתי פונה לנקיטת צעדים משפטיים. בברכה, עו"ד עמית דביר.