תזמיני שופל

  • איך הורסים בית?
    אורלי | 18/08/2008 10:16

    הנני מעונינת לרכוש נכס הכולל בית בגודל של 300 מ"ר על מגרש של 2 דונם, במטרה להרוס את הבית (מאוד ישן ובנוי בצורה שלא מאפשרת ניצול נכון של זכויות הבניה במגרש) ולבנות על המגרש בהתאם לתב"ע. מה הפרוצדורה של הריסת בית? האם צריך לקבל אישור להריסה? ממי? האם יש לאישור זה עלויות (אגרות, היטלים וכו') האם צריך הסכמה של השכנים להריסה? כמה צריכה לעלות הריסה כזו. אשמח לקבל תשובה או אפילו הפניה למי שיכול לייעץ לי בנושא.

    • תזמיני שופל
      לילוש | 18/08/2008 10:35

      תזמיני שופל לפי יומית

    • תפני למספר קבלנים לקבל הצעות מחיר והסברים על הפרוצדורה  לת
      עו"ד זהר ארד | 18/08/2008 10:49

    • הריסת בית
      עו"ד שרון עזרא | 19/08/2008 17:28

      אורלי שלום הריסת בית טעונה היתר. אני מציעה כי בשלב הראשון תפני לועדה המקומית לבירור הנושא, לרבויות העלויות הכרוכות בכך.הם גם יוכלו לסייע לך בקבלת נתונים מה ניתן יהיה לבנות לאחר ההריסה. בברכה, שרון עזרא, עו"ד