העלאת דמי שכירות בתקופת השכירות

  • דרישה להעלות את שכר הדירה או לעזוב הדירה לפני סיום
    simon | 16/07/2008 13:35

    סיימון טלפון:054-4929489 כותרת:דרישה להעלות את שכר הדירה או לעזוב הדירה לפני סיום תוכן הפניה:שלום! אני מתגורר בשכירות מזה 4 שנים באותה דירה שכר הדירה האחרון שעליו אני חתמתי חוזה עד סוף שנה זו הוא 2600 ש"ח. היום הודיע לי בעל הדירה כי הוא רוצה להעלות את שכר הדירה ל3800 ש"ח לפני תום החוזה ואם לא ארצה לשלם את דרישתו האלץ לפנות המושכר תוך 60 יום. יש משהו לעשות נגד זה זה לא מנוגד לחוק? תודה רבה על תשובה מהירה סיימון

    • העלאת דמי שכירות בתקופת השכירות
      עו"ד שרון עזרא | 16/07/2008 21:37

      סיימון שלום מהשאלה אני מבינה כי בעל הבית מבקש העלאה של דמי השכירות, בתקופה בה השכירות טרם הסתיימה, ומבלי שיש לו בחוזה זכות להעלות את דמי השכירות. חוזים יש לקיים, ואם דרישתו מנוגדת להסכם הכתבו ביניכם, אין לו בסיס לדרישה כאמור. בברכה, שרון עזרא, עו"ד