מועד תשלום דמי שכירות

  • תשלום שכירות
    מירי | 12/07/2008 20:57

    שכרתי דירה מה - 1.7.2008 , סוכם עם בעל הדירה שהתשלום יתבצע כל 12 לחודש. לאחר חתימת החוזה בעל הדירה אמר לנו שבגלל שהתשלום הוא ב - 12 לחודש, אז אני צריכה לשלם לו 1.000 שח, על הימים עד 12 לחודש. האם זה נכון

    • מועד תשלום דמי שכירות
      עו"ד שרון עזרא | 13/07/2008 11:15

      מירי שלום לא הבנתי את שאלתך. הצדדים רשאים לקבוע כל מועד שיראו לנכון כמועד לתשלם דמי השכירות, ואין "קנס" על קביעת מועד שהינו ב- 12 לחודש. אולי בעל הבית רוצה, לפחות בחודש הראשון, שתקדימי חלק מהתשלום, הואיל ונכנסת לגור אך טרם שילמת דמי שכירות?! בברכה, שרון עזרא, עו"ד

      • שכירות - קריאה נוספת
        אתר הפורומים | 16/07/2008 11:14

        לקריאה נוספת, מקצועית, אודות שכירות ראי: שכירות