צו פינוי בגין אי תשלום משכנתא

  • צו פינוי
    נטלי | 05/07/2008 11:09

    שלום !! אני לא יודעת איך להתחיל את הפנייה,כי לא האמנתי שאני יגיע למצב כזה. קיבלתי צו פינוי מהבית,לאחר שאני לא מצליחה לעמוד "לבד"בתשלומי המשכנתה,וזאת מכיוון,שאני חיה בנפרד מבעלי.(אני לא שילמתי כבר חצי שנה)(שלא נותן יד בכלל),אני רוצה להגיע להסדר עם הבנק,,אבל אני לא יודעת ,איך ולאן לפנות,צו הפינוי הוא ל 03 - 09 - 2008,והזמן פועל לרעתי,אני באמת רוצה להגיע להסדר,ואין לי לאן ללכת עם שני ילדיי אם יפנו אותי. בעלי שחי בנפרד ממני,לא עוזר בכלל , אפילו לילדים שלו. הוא הבטיח לאמא שלי,שיעיפו אותי מהבית,ושהבית יעבור לכונס נכסים,ואז,אחותו תקנה את הבית מכונס נכסים,ולאחר מכן הוא ירכוש את הבית מאחותו,מן קומבינה שכזאת. אני מקווה שזה לא יקרה. קיבלתי גם מכתב מההוצאה לפועל,,אני באמת חסרת אונים,ומבקשת עזרה,תודה רבה לכם מראש . נטלי חכם.

    • צו פינוי בגין אי תשלום משכנתא
      עו"ד שרון עזרא | 05/07/2008 22:31

      נטלי שלום נראה שאת זקוקה לייעוץ פרטני ומורכב. את יכולה לפנות באמצעות פנייה דחופה דרך האתר, לסיוע ממוקד. בברכה, שרון עזרא, עו"ד