בן ממשיך

  • בן ממשיך
    אפרת | 02/06/2008 22:06

    שלום רב.לאחרונה הוכרזתי כ"בן ממשיך" במשק של הוריי במושב בדרום הארץ.ברצוני לבנות בית במשק אך נאמר לי שהבית שאבנה יהיה רשום על שמם של הוריי עד שה"בן הממשיך" ייכנס לתוקף.האם ישנו חוזה מסויים או פתרון אחר שאוכל לרשום את הבית על שמי מלכתחילה? או שצריך להעביר זכויות על כל המשק, ואם כן,מהן ההשלכות מבחינת זכאות למשכנתא?

    • בן ממשיך
      |עו"ד שרון עזרא | 02/06/2008 22:38

      התשובה לשאלה מצריכה בדיקה מעמיקה של מצב הזכויות במשק הספציפי ואיננה מתאימה לשאלה בפורום. אני ממליצה לך להיוועץ עם עו"ד מומחה בתחום.