מקרה מורכב, מיוחד וספציפי מידי למענה בפורום - ככל שפנית ב"פניה דחופה" תקבלי מענה אישי

  • רשום הערות אזהרה במרשם המקרקעין לפי פסק דין מבית המשפט העליון
    רחל | 24/05/2008 17:56

    שלום לאחר שעברתי על כל השאלות בפורום מהראשון ועד האחרונה לא מצאתי משהו דומה למקרה שלי. בידי פסק דין מבית המשפט העליון ע"א 6360/98 לרישום שתי הערות אזהרה במרשם המקרקעין ציטוט. "[1] האחת לעינין הצמדת החצר לדירת הקרקע וההסכמה לבניה. [2] השניה לעינין הצמדת הגג לקומה א' ולעינין איסור הבניה על הגג אלא בהסכמת כל הצדדים" סוף ציטוט הבהרה על פי פסק הדין בעלי ואני בעלי דירת הקרקע והחצר, ואחותי בעלת קומה א' הנכס כולו עדיין על שם אבינו המנוח. יש לי עו"ד שמייצג אותי מתחילת הדרך 1993 אך בזמן האחרן עשה כמה טעויות סופר שלא הסבו לי נזק אלה העריך את ההליכים כאשר היה עורך דיני מנהל בכדי לרשום את הערות במרשם המקרקעין סרבו לרשום את ההערות בטוענה שמספר הגוש והחלקה לא מופיע בפסק הדין של בית המשפט העליון, אך עורך דיני לא עמד על כך שבפסק הדין כתוב ציטוט ,"ערעור של פסק דינו של בית משפט המחוזי בתל אביב-יםו מיום 6.8.98 בת"א 203/93 שניתן על ידי כבוד השופטת ד"ר דרורה פלפל" .............. "להסכם זה אנו נותנים תוקף של פסק דין, והוא יבוא תחת פסק דינו של בית משפט המחוזי" ובפסק הדין של בית המשפט המחוזי כן כתוב גוש, חלקה ותת חלקות עורך דיני פנה לבית המשפט העליון בבקשה להוסיף בפסק הדין גוש וחלקה לפני כשנה, אך ב-23/8/07 ההחלטה הייתה לתגובת הצד שכנגד ב-7/10/07 הוערך המועד לתיקון פסק הדין ל-15/10/07 וב-11/11/07 ההחלטה הייתה שבעלי ואני המשיבים נכין פסיקתא מתאימה שתאושר ע"י המערערת [אחותי]. וכאן התחילה הסחבת. שאחותי מנסה לשפר עמדות כל בקשתי היא על פסק הדין כלשונו להוסיף גוש וחלקה עד היום אין תיקו אחותי מערימה קשיים. רוצה לשפר עמדות ו/או העברת הדיון לבית משפט לעיניני משפחה, מה שנראה תמוהה למיטב ידעתי פסק דין של בית משפט עליון גובר על כל פסק דין אחר. .שאלתי איך בעלי ואני יכולים להביא את רישום הערות במנהל עם פסקי הדין שבידינו, אנו רוצים לפחות שהערות ירשמו במינהל שמה יקרה לנו משהו רע לפחות שלילדינו ונכדינו יהיה משהו להאחז. תודה על סבלנותכם. רחל נ.ב אני מעבירה את התוכן גם בהודעה דחופה אין לי מה להסתיר, נהפוכהו פסק הדין מופיע בגוגל, ובפסקי דין של בתי המשפט. אני מבקשת לסיים צעד אחד שנמשך משנת 1992 מידע נוסף: רישום מקרקעין

    • מקרה מורכב, מיוחד וספציפי מידי למענה בפורום - ככל שפנית ב"פניה דחופה" תקבלי מענה אישי  לת
      עו"ד זהר ארד | 25/05/2008 16:54