רישום בטאבו

  • רישום בטאבו
    רינה | 09/05/2008 22:15

    אחרי פטירתו של בעלי(ז"ל) קיבלתי צ. ירושה על הדירה שהיתה בבעלות של שנינו.איך אני רושמת אותה בטאבו על שמי בלבד? האם ניתן לעשות את זה ללא עו"ד? והאם יש טאבו באשדוד וכמה צריך לשלם? תודה על תשובתך!

    • רישום בטאבו
      שאול לוי | 10/05/2008 15:43

      האם את יורשת היחידה לגבי הדירה ? תכנסי לאתר משרד המשפטים , רשם המקרקעין יש שם הדרכה למעונינים . הערת מערכת:לקריאה נוספת: רישום מקרקעין