תשובה

  • בקשה להפנייה למומחה בנושא חריגות בניה.
    ארז | 04/04/2008 11:04

    אודה מאד למי שיכול להפנות אותי למומחה לנושא חריגות בניה. אני נמצא בסיטואציה לא קלה וכנגדי עומד פסד דין מטעם המפקחת על הבניה בננתניה להרוס מחסן ולהחזיר אותו למצב שמצויי בשרטוט של לפניי שלושים שנה למרות שמצב זה לעולם לא התקיים בפועל. כאמור תודות רבות למי שיוכל לעזור ולהפנות אותי למומחה שיוכל להנחות אותי איך להתנהל מול הרשוייות השנות.

    • תשובה
      מערכת | 06/04/2008 14:51

      תוכל לנסות לפנות בפניה דחופה, נוכל לבדוק אם ניתן לסייע לך. בברכה, הנהלת האתר פניה דחופה