השקעה בנדל"ן מניב

  • השקעה בנדלן עסקי
    אליעזר | 30/03/2008 17:15

    האם הון עצמי של 400K מספיק להשקעה במשרד ? - האם קיימים משרדים בשווי של 700-800K בתשואה של 7-8% על ההשקעה .

    • השקעה בנדל"ן מניב
      עו"ד טלי קסלר | 30/03/2008 23:30

      נראה לי שע"מ לקבל תשובה לשאלה שלך צריך לכתת רגליים, לנבור בלוחות באינטרנט ובעיתון, וללכת לראות עוד ועוד נכסים עד שיימצא הנכס המתאים לגובה ההון העצמי ולתשואה המבוקשת. מומלץ שלא לשכוח לקחת בחשבון את שיקולי המיסוי.